Välkommen till vår nya blogg!

Hej!

 

Vi heter Senada och Ann-Louise, är två kvinnor som är intresserade av allt som har med livet att göra, vardagssituationer, arbete, familjeliv, relationer, sex, konflikter, separationer, glädje, lycka, samt leva i balans här och nu.

Mycket tid ägnar vi till att prata om dessa områden i möten med människor, vilket har gett oss självinsikt och lärdom om livet.

Vi har levt ett tag på jorden så att vi har genomgått både stor glädje och sorg, vi vet också att så kommer våra liv fortsätta.  Det som har hjälpt oss att kunna gå vidare i livet är våra erfarenheter, forskning, kunskaper genom litteratur, insikten om oss själva, vad vi själva kan åstadkomma och vad vi själva behöver arbeta med för att få balans i livet.

Genom våra möten har vi upplevt att vi människor ofta fastnar i samma mönster och har svårt att se det positiva i livet. Vår förhoppning med vårt bloggande är att kunna ge och få inspiration, glädje, insikt, förståelse och balans i livet. Allt detta med hjälp av positivt tänkande.

En av våra svåraste prövningar i livet är att hitta balans och ändå är den bland det viktigaste för vårt välmående.

Hur gör vi då för att hitta balans? Detta är någonting som vi dagligen brottas med, måste lära oss hantera och prioritera. På vår blogg kommer vi tillsammans med dig att belysa olika vägar för att nå dit.

Det ska bli roligt och intressant att få ta del av dina funderingar, dilemman och vad det nu är du vill blogga om.

Varmt välkommen!

 

Kramar

Senada och Ann-Louise


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0